Шановні постачальники! 


Звертаємо Вашу увагу, що ціни, вказані на сайті мають інформативний характер. З приводу укладення   договорів поставки звертайтесь до регіональних відділень ПАТ «ДПЗКУ». Без укладеного договору поставки переоформлення сільгосппродукції на адресу ПАТ «ДПЗКУ» не проводиться. З переліком документів, необхідних для укладення договору Ви можете ознайомитись у розділі Документація.
Наголошуємо, що закупівля зернових культур та сої здійснюється у сільськогосподарських підприємств–виробників та підприємств, які безпосередньо придбали зернові у сільськогосподарських підприємств-виробників.
   

Якісні показники:

ячмінь 3 класу: вологість, макс. – 14,0%; натура, база – 620 г/л, мін 580 зі знижкою 1 грн за 1 г/л; сміттєва домішка, макс. – 2,0%; колір, запах – властивий здоровому зерну, без ознак самозігрівання; зараженість  шкідниками – не допускається,  інші показники згідно ДСТУ 3769:98;

- пшениця 2 класу: вологість, макс. – 14,0%; натура, мін. – 770 г/л; білок, мін. – 12,5%; клейковина, мін. – 23%; число падіння, мін. – 230 сек.; сміттєва домішка, макс. – 2,0%; зернова домішка, макс. - 6,0%; зерна пошкоджені клопом-черепашкою, макс. – 2,0%; сажкових зерен - макс. 5%, фузаріозні зерна, сажка, ріжки – не допускається; зараженість шкідниками – не допускається, інші показники згідно ДСТУ 3768:2010;

пшениця 2 класу (для власної переробки): вологість, макс. – 14,0%; натура, мін. – 740 г/л; білок, мін. – 12,5%; клейковина, мін. – 23%; число падіння, мін. – 200 сек.; сміттєва домішка, макс. – 2,0%; зернова домішка, макс. - 8,0%; зерна пошкоджені клопом-черепашкою, макс. – 2,0%; інші показники згідно ДСТУ 3768:2010;

- пшениця 3 класу: вологість, макс. – 14,0%; натура, мін. – 760 г/л; білок, мін. – 11,5%; клейковина, мін. – 19%; число падіння, мін. – 220 сек.; сміттєва домішка, макс. – 2,0%; зерна пошкоджені клопом-черепашкою, макс. – 2,0%, сажкових зерен - макс. 5%, фузаріозні зерна, сажка, ріжки – не допускається; зараженість  шкідниками – не допускається , інші показники згідно ДСТУ 3768:2010;

- пшениця 3 класу (для власної переробки): вологість, макс. – 14,0%; натура, мін. – 730 г/л; білок, мін. – 11%; клейковина, мін. – 19%; число падіння, мін. – 180 сек.; сміттєва домішка, макс. – 2,0%; зернова домішка, макс. - 8,0%; зерна пошкоджені клопом-черепашкою, макс. – 2,0%, інші показники згідно ДСТУ 3768:2010;

- пшениця фуражна (4,5,6 клас): вологість, макс. – 14,0%; натура – мін. 720 г/л; білок – 10,5%; сміттєва домішка, макс. – 2,0%; зернова домішка,  макс. - 15%, в т.ч. пророслі зерна, макс. – 4%; фузаріозні зерна – не допускається; сажка, ріжки – не допускається , зараженість шкідниками – не допускається , інші показники згідно ДСТУ 3768:2010;

- кукурудза 3 класу : вологість, макс. – 14,0%; сміттєва домішка, макс. – 2,0%; зернова домішка, макс. – 10,0%; в т.ч. биті, макс. – 5,0%; пошкодженні, макс. – 5,0%; зокрема пошкодженні сушінням, макс. – 2,0%; колір, запах – властивий здоровому зерну, без ознак самозігрівання; зараженість шкідниками  – не допускається;  інші показники згідно ДСТУ 4525:2006;

- жито (для власної переробки): вологість, макс. – 14,5%; натура, мін. – 660 г/л; число падіння, мін. – 150 сек.; сміттєва домішка, макс. – 2,0%, в тому числі мінеральна домішка, макс – 0,3%, зіпсовані зерна, макс – 1,0%; зернова домішка, макс. - 6,0%, в т.ч. пророслі, макс. – 3,0%; зараженість шкідниками – не допускається;

- овес (для власної переробки) з якісними показниками, що відповідають 1,2,3-му класам згідно ДСТУ 4963:2008;

- гречка (для власної переробки, з подальшим доведенням до круп'яних кондицій): вміст ядра, мін. – 66,0%; вологість, макс. – 14,5%; зернова домішка, макс. - 6,0%, в т.ч. обрушені, макс. – 3,0%, пророслі. макс. – 3,0%; сміттєва домішка, макс. – 8,0%, в тому числі мінеральна домішка, макс – 0,5%, зокрема галька, макс. – 0,1%; шкідлива домішка, макс. – 0,2%, зіпсовані зерна, макс – 0,5%, важковідокремлюване насіння: пшениця, ячмінь, соняшник, макс – 2,0%; зараженість шкідниками – не допускається, крім зараженості кліщем не вище 1 ступеня;

соя: вологість, макс. - 12,0%; сміттєва домішка – макс. 2,0%; масова частка білка в сирій  речовині  не менше ніж 32,0%, або,  в перерахунку  на суху речовину, не менше ніж  36,0%; масова частка олії в перерахунку  на суху речовину – не менше ніж 18,5%; олійні домішки – не більше ніж 15,0%, в т.ч.  пошкоджені до 5,0%, зморщені до 10,0%; зараженість шкідниками  – не допускається, інші показники згідно ДСТУ 4964:2008;

- насіння ріпаку вищого та/або 1-го класу: рік врожаю 2017; базовий вміст олії згідно з ДСТУ на суху речовину, не менше 42%, допускається мінімальний рівень  40% зі знижкою 1% ціни за кожен 1% зменшення вмісту олії від базового; вологість, не більше 8,0 %; сміттєва домішка згідно з ДСТУ (за виключенням зіпсованого насіння ріпаку), включно з домішками інших культур,  не більше 2 %; вільні жирні кислоти, не більше 2%; вміст ерукової кислоти, не більше 2%; вміст глюкозинолатів не більше 30 мкмоль/г; зараженість шкідниками – не допускається. Інші показника згідно ДСТУ 4966:2008

- насіння ріпаку вищого та/або 1-го класу без вмісту ГМО: рік врожаю 2017; базовий вміст олії згідно з ДСТУ на суху речовину, не менше 42%, допускається мінімальний рівень 38% зі знижкою 1% ціни за кожен 1% зменшення вмісту олії від базового; вологість, не більше 8,0%; сміттєва домішка згідно з ДСТУ, не більше 2 %; оліїста домішка не більше ніж 4%, в тому числі пророслих не більше 1%; вільні жирні кислоти, не більше 2%; вміст ерукової кислоти, не більше 2%; вміст глюкозинолатів, не більше 25 мкмоль/г;  зараженість шкідниками (в т.ч. кліщами) – не допускається. Інші показника згідно ДСТУ 4966:2008